11/02 2015

Kenapa anda perlukan FITCAMPSHAHALAM

270552_216542855050491_2341130_nKurangkan berat badan bersama-sama atau Naikkan berat badan bersendirian

Adakah anda bersedia untuk mengurangkan beberapa kilogram berat badan, belajar bagaimana untuk mempertahankannya untuk kebaikkan anda dan berseronok pada masa yang sama?

Termotivasi sehingga bersaing untuk Kurangkan Berat Badan

Biar persaingan mendorong penurunan berat badan anda ke tahap yang baru . Mulakan penurunan berat badan atau pertandingan senaman dengan rakan dan keluarga anda , atau menyertai satu pertandingan awam seperti FitCamp. Mengetahui berapa banyak keseronokan kehilangan berat badan boleh, dengan program penurunan berat badan yang kami tawarkan.

Dapatkan Sokongan & Motivasi Turun Berat Badan

Kongsi , belajar, dan memberi motivasi kepada satu sama lain melalui aktiviti FITCAMP kami dengan orang yang positif. Pilih rakan yang akan menjadi pendorong matlamat anda , dan anda akan mendapat rekod mingguan kemajuan anda. Melalui aktiviti kami, anda akan menemui kuasa nombor!

Dapatkan Graf Statistik pada Diri Anda dan lawan anda

Anda akan menyukai alat pengesanan penurunan berat badan kami di mana anda boleh melihat rekod daripada penurunan berat badan anda , kehilangan bodyfat , atau kehilangan inci. Meraikan kemajuan anda sebagai anda melihat graf peribadi gaya hidup baru anda, dan menjejaki kejayaan dan masalah anda. Selain itu, apabila anda mewujudkan persaingan , anda juga boleh membandingkan diri anda kepada pihak lawan anda dengan graf penurunan berat badan & leaderboard!

HANYA RM 60 SEBULAN

Hubungi Jurulatih Kecergasan anda sekarang 012-6878736 untuk tempahan slot bulan ini. Hanya 20-30 orang sahaja akan di ambil setiap bulan. Lokasi kami hanya di Shah Alam, Bangi dan Perlis.

Leave a Comment